Massasje

Massasjen varer en time, om ikke annet er avtalt, og foregår i trygge omgivelser  på oppvarmet benk i mitt massasjestudio. Ved hel kroppsmassasje ligger du i truse under et laken.  Er du  ikke komfortabel med dette, har du på så mye klær som du selv er bekvem med. Jeg foretrekker å behandle hele kroppen, selv om det f.eks er snakk om smerter i nakke eller skuldre, da det er min erfaring at gjennom å se kroppen som "et hele", gir massasjen bedre effekt. Gjennom å blant annet stimulere blodet til å sirkulere bedre i kroppen, vil mange smerter og blokkeringer i kroppen kunne leges. Massasjen har god effekt på helbreding av feks. nakke, skuldre, rygg, armer, føtter eller andre områder som gir plager.   Jeg bruker mandelolje som baseolje ved massasjen, og tilsetter eteriske oljer ved behov.  

Det er viktig med tillit mellom meg og mottaker, og hver enkelt massasjetime er tilpasset behovet. Den som masseres får muligheten til å slappe av, bli bedre kjent med sin egen kropp, og får en sterk følelse av tilstedeværelse. For meg er nettopp tilstedeværelsen i øyeblikket et av de viktigste elementene å ivareta under massasjen. Gjennom massasjen gis kroppen hjelp til å lege seg selv om den har behov for det, og ved gjentatte behandlinger vil denne prossessen opprettholdes. En massasje er ikke betinget av at du har vondt et spesifikt sted.  Den kan også være en time for velvære og total tilstedeværelse i egen kropp.  

Du trenger ikke ha med noe selv til behandlingen, men noen foretrekker å ha med løse ledige fritidsklær til bruk etterpå.  Om mulig er det en fordel å la massasjeoljen sitte på kroppen en stund etter massasjen.  Etter massasjen det en fordel å drikke en del vann de nærmeste timene. Hvordan man føler seg etter massasjen er individuelt , men det er mitt råd at man prøver å ikke ha for mye program etterpå.  Jeg kaller det for "å være i akkurat det man er i" etterpå, og kjenne på det.   

For generell massasje og balansering av kroppen er det mitt råd å gjøre dette med intervaller på 3 til 4 uker. Ved behandling av spesifikke problemområder i kroppen anbefaler jeg i utgangspunktet intervaller på 1 til 2 uker mellom behandlingene fram til du selv føler at det ikke er nødvendig mer.  

 

Hjemmemassasje

Det er også mulig å bestille hjemmemassasje.  Det vil si at jeg kommer hjem til deg/dere for å gi massasje.  Dette kan for eksempel være aktuelt om man ikke kan komme seg ut , eller er på aldershjem/sykehjem.  Jeg har da med portabel benk og alt utstyr som trenges.  Massasjen varer en time og pris for denne massasje er kr. 950,-.  Transport på Nesodden er da inkludert i prisen.